Estiu 2014: Gnifetti i Signalkuppe

Publicado Miércoles, 23 de julio de 2014, 15:21

Estiu 2014: Gnifetti i Signalkuppe

Seguint la nostra estada per Aosta, ens anem cap a la Vall de Gressoney. La nostra idea inicial era pujar a Gnifetti, fer P.Vincent i algún altre per acabar d'aclimatar, pujar a Margherita, fer una nit i de baixada fer Zumsteinpitze i el que es pogues.... ese era el plan.... :S .... pero la meteo en tenia uns altres. D'entrada vam haver d'estar una nit més al camping perque la meteo era terrible i no es podia pujar ni a Gnifetti... ve si... pero amb una ventisca del 15...
Al dia següent s'aixeca solejat, donen finestra fins mig matí, aixi sortim cagant llets i aprofitem el teleferic fins Indren, no era la idea, pero les circumstancies obliguen.
Un cop a Gnifetti, torna a entrar marrón, amb una nevada i una ventisca molt forta. Al dia següent aixeca igual i anulem la pujada a fer nit a Margherita, tot el dia al refu només amb una escapadaeta en mig de la ventisca per fer practiques. Al dia següent, si, tenim finestra de bon temps fins migdia i sortim cap amunt per fer cim a la Signalkuppe o Punta Gnifetti, vamos, arrivem a Capanna Margherita :p. Anem justos de temps, veiem com comença a entrar el front, aixi que renunciem al Zumstein i tirem directes cap avall, parada a Gnifetti, i cap a Idren on arrivem justets ja amb la meteo.